Wednesday, 21 August 2013

Monday, 11 March 2013

about HIM again and again ;)

*[ASSALAMUALAIKUM]*
meh sini meh. kita kongsi sikit apa yang aku dah lalui hari ni. pada waktu yang memang free tadi, (disebabkan oleh lecturer aku yg MC) aku ambik la peluang tu layan p2u. ala website untuk novel dan seangkatan dengannya. naaa..nak dijadikan cerita aku nampak tajuk cerpen SELAMAT TINGGAL JURUTERBANG. laju dan gatal je jari jemari ni nak mengeliknya. ahaks! aku baca pun dah xhirau member sekeliling. suka hati mak bapak aku je nk bantai gelak. almaklumlah... aku obses dengan perkataan pilot itu yaaa.. kawan aku yang sorang nih mai la jenguk tengok apa yang aku dok happy sangat kan. siap mendoakan aku lagi. tengs. aku suka2 je kot. berangan je lebih. :)

prove to me you are not like what they're saying.


Saturday, 9 March 2013

upgrade iman...




Ladies, don't focus so much of your time on finding that good man...he'll find you, trust me. You won't have to beg him for his love, attention, and respect. He'll freely give it. He will provide for his family in every way possible. I always tell women to"be that good woman whom he seeks". Focus more of your attention on making sure you are exactly what you want in a mate. No baggage, or drama from your past, priorities in order, loving who you are, and making sure any good man would be blessed to find you. We will see you, because you shine brightest. Your beauty goes beyond what you see in the mirror, and reflects what we desire in a heart. Once I find you there...A woman whom I can love&adore. A woman whose not afraid to be a woman. That woman who prayed for a man like me...What a woman she will be. Thank God...I'll stop and say hello.(The rest is history)

Monday, 18 February 2013

kena hacks ke?

*[ASSALAMUALAIKUM]*
ponin den usha blog kamoo. aku tak tau la tu ang ka orang lain. hey! xkan ang nk post macam tu kot. mamat tu tau ang punya password blog ka. apesal post macam tu. aku nak komen pon takut. ayat pelik sangat la. kalau ada yang hack ang, please la. takut aku baca.