Monday, 9 April 2012

sahabat di kupsis...

salam...
 
hari nih nk bt sesi luahan hati la..hehe..=)
tetiba je hari nih rindu sgt kat sahabat2 di kupsis dulu..
even 2 tahun je aku bergelar student kupsis(sm sains kubang pasu 2010-2011)..
tapi kenangan yg 2 tahun tu la aku x kan lupa spanjang idop aku..
dekat kupsis aku ada gang aku..
 

yg pakai brown shawl tu afza..kcik2 cili padi tau..excellent student! budak straight A's..dia nih dah ajar aku byk bnda..tmpt aku luah rasa geram..besa la..aku nih sng emo..hehe..aeh..nk describe dia nih msti berjela..ada lg 3 tu nk describe..^_^
si afza nih cumil je..agak manja jgk..but kdg2 tu kluar jgk kebrutalan dia..trus mlayg keayuan..btw,aku syg dia..my best buddy..

yg pakai shawl hitam tu pijah..dia nih tmpat aku curah rasa hati..kalu aku sedih,aku akn cari dia..xmalu la kalu leleh dpn dia..pijah selalu support suma yg aku bt..dia akn bg nasihat kt aku..dlm smua gang aku nih,pijah plg dekat ngn aku..sgt minat nk jd cikgu..gud luck syg..moga tercapai cita2mu..

yg pakai tudung putih tu paeh..first impression aku kt dia dulu sblom rapat..SOMBONGNYER BDK NIH..aku buleh rapat ngn dia pon sbb pijah 1 dorm ngn dia..slalu lepak skali..maka baru ku tahu,dia nih ok..paeh nih obses ngn TESL..mmg gila english bdk nih..aku suka peluk bantal blue love dia tu..=)

the last one..yg pakai shawl pink tu syah..klebihan dia menyanyi..mmg hantu menyanyi la nih..masa malam bakat time minggu orientasi fom4 dia ada perform..muka dia macam amoi..ye la..mix blood...lasak jgk syah nih..tgk ayu je..gomo syah gomo..

sekian la dulu bio buddies ku semua..wassalam

4 comments:

wan aidil anwar said...

hang orang kedua update pasal KUPSIS malam nih. woahh woahh. aku nangisss T.T

tulip_keukonhof said...

aidil leleh??? wohooo..chilex..stg jatuh saham..^_^

wan aidil anwar said...

hahaha. takpa, aku memang kaki leleh. muahhahaa. aireen kata laki yang nanges comei. hikhik

ateyn said...

aidil, ya. sangat comel. hehe. btw, rindu kupsis :')